Nybegynnerkurs i alpint: Lek og lær på ski

Postet av Gunn Elin Fedreheim den 2. Des 2023

Harstad Alpinklubb og Sollifjellet Alpinsenter skal i vinter tilby fire nybegynnerkurs i alpint. Etter gjennomført kurs er barnet velkommen med i våre aldersbestemte treningsgrupper, og kan der fortsette utviklingen og ytterligere forbedre skiferdighetene sine.

Tidspunkt for kurs:

  1. FULLTEGNET: Onsdag 27/12 11-13, torsdag 28/12 11-13 og fredag 29/12 11-15:30 (obs! Inkludert lunsjpause, husk at barnet må ha med matpakke!)
  2. FULLTEGNET: Tidlig i januar – tidspunkt annonseres senere
  3. FULLTEGNET: Sent i januar – tidspunkt annonseres senere
  4. FULLTEGNET: Februar - tidspunkt annonseres senere

    Barnet ditt vil settes på venteliste. Blir det nok påmeldte setter vi kanskje opp et ekstra kurs. 

Nybegynnerkurset går over fire to-timers økter og er lekbasert alpintrening for å skape skiglede og mestring. Barna lærer å bevege seg i bakken, ta heisen og grunnleggende skitekninkk. Treningene foregår i Familiebakken der det er tallerkenheis. Kurset tilbys til barn i aldersgruppen 6-12 år.

Utstyr: ski, sko, hjelm og ryggskinne (kan leies i bakken for 290,- per dag – oppgi opplysninger om barnets høyde, skostørrelse og vekt i påmeldingsskjemaet)

Pris: kr 550,- (heiskort sponses av Sollifjellet Alpinsenter og er derfor inkludert i prisen)

Påmelding: via skjema

NB! Det er begrenset antall plasser til alle kursene. "Første mann til mølla"-prinsippet gjelder

Vi oppfordrer alle som deltar på nybegynnerkurs til å bli medlem i Harstad Alpinklubb. Medlemskapet koster 400,- per år for enkeltmedlemmer og 800,- per år for familiemedlemskap. Medlemskap gir rabatt på heiskort i Sollifjellet Alpinsenter, samt at det støtter opp om aktiviteten i Harstad Alpinklubb. Her kan du bli medlem!

Praktisk informasjon

Hvis dere skal leie utstyr anbefaler vi at dere ankommer treningen ca 30 minutter før oppstart. For de som har eget utstyr anbefaler vi at dere ankommer treningen 15 minutter før oppstart. Da har dere god tid til å gjøre barna klare med ski på beina når vi starter opp. Oppmøte er i bunnen av familiebakken ved heisen (se etter skiinstruktørene).

Påmeldingsavgiften inkluderer heiskort for kursene. Videre trening med Harstad Alpinklubb ut sesongen er også inkludert i påmeldingsavgiften. 

Om Harstad Alpinklubb

Harstad Alpinklubb ble stiftet i 1979. Vi har i dag rundt 200 medlemmer og av dem er ca 70 aktive løpere. Vi trener året rundt, mest mulig ute. Vi har ingen ansatte, og er helt frivillig drevet. Vi har 12 trenere, seks kursintruktører og aktiviteter i seks treningsgrupper: U8, U10, U12, U14, U16 og frikjøringsgruppa. Vi arrangerer flere aktiviteter i Sollifjellet hver vinter. I 2024 arrangerer vi kretsmesterskap i alpint 16.-18. februar, karusellrenn i mars og klubbrenn 26.-28. april. Alle som deltar på nybegynnerkurs er velkomne til å delta på våre arrangementer! For å delta på kretsmesterskapet må barnet være medlem i Harstad Alpinklubb. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.